'Luc Devroe stelt Anderlecht-fans teleur met aankomende transfers'

'Luc Devroe stelt Anderlecht-fans teleur met aankomende transfers'
Woensdag 23 mei 2018 - 23:20   I  

Marc Coucke en Luc Devroe willen van Anderlecht terug dé club in België maken en daarvoor hebben ze goede spelers nodig. Anderlecht kondigde vandaag maar liefst vier transfers aan, waardoor het totaal nu al op zeven staat.

Anderlecht wil zich nog versterken en de fans hopen dan ook op minstens één grote naam. Luc Devroe weet waarmee hij bezig is, maar is niet meteen op zoek naar een grote naam. Hij wil in de eerste plaats een evenwichtige ploeg samenstellen. Grote namen zeggen hem niet zoveel. Het is dus nog lang niet zeker of de fans van paars-wit wel op hun wenken bediend zullen worden of niet.

"En grote namen? Er zijn in het verleden namen gehaald die maar vier wedstrijden gespeeld hebben. Kijk naar Rolando: hij speelde de finale van de Europa League, maar heeft hier geen deuk in een pakje boter gestampt. Je moet daar mee opletten", aldus Devroe aan Sporza.

Musona en Milic wel goede transfer

Dan zijn Musona en Milic betere transfers in de ogen van Devroe. Devroe kent deze spelers uiteraard en weet tenminste wat hij heeft aan deze twee spelers. "Anderlecht is nooit slecht gevaren bij het rekruteren bij Belgische clubs. We kennen de kwaliteiten van die twee spelers. Ze hebben op een zeker niveau al iets bewezen."

Poll: Verwacht u nog minstens één grote naam?

TAGS  I  Anderlecht  I  Devroe

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024