‘Club Brugge concurreert met Anderlecht en gaat vol voor deze speler’

‘Club Brugge concurreert met Anderlecht en gaat vol voor deze speler’
Donderdag 24 mei 2018 - 07:00   I  

Na de kampioenenviering is alles weer op het sportieve gericht bij Club Brugge. Manager Vincent Mannaert weet dat de selectie moet versterkt worden wil het niet afgaan als een gieter in de Champions League volgend seizoen. Vooral op het middenveld moet het een betrouwbare doublure worden gehaald voor Ruud Vormer en Hans Vanaken.

Het Laatste Nieuws meldt dat het vol voor Mats Rits gaat. Met Simons, Refaelov en Clasie vallen al drie pionnen weg op het middenveld. En Club Brugge is dan ook naarstig op zoek naar een nieuwe middenvelder. In die zoektocht is het uitgekomen op de 24-jarige Rits.

De middenvelder van KV Mechelen staat bovenaan het lijstje van Club Brugge en moet de selectie van blauw-zwart komend seizoen komen versterken. Rits was de afgelopen seizoenen uitgegroeid tot aanvoerder bij KV Mechelen en ook Anderlecht en tal van andere clubs staan in de rij om Rits binnen te halen.

Eerder kwam het nieuws al naar buiten dat Anderlecht zelfs in polepositie zou liggen om de middenvelder in te lijven. Ook RC Genk ligt op de loer. Rits zelf zou niet weigerachtig staan tegenover een overstap naar Club Brugge. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Poll: Rits is de ideale versterking voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Rits

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024