'Standard speelt laatste troef uit om Edmilson toch te houden'

'Standard speelt laatste troef uit om Edmilson toch te houden'
Donderdag 24 mei 2018 - 11:50   I  

Edmilson was fantastisch in play-off 1. Het mag duidelijk zijn dat Standard alle moeite van de wereld zal hebben om hem te kunnen overtuigen om toch in Luik te blijven. De interesse in de Braziliaanse/Belgische flankspeler is dan ook niet min.

Toch zal Standard alles op alles zetten om het goudhaantje te houden. Met Carcela en Edmilson doet Standard volgend seizoen gewoon mee voor de titel. Volgens Het Laatste Nieuws heeft Standard nu nog een extra troef die het kan uitspelen. Naast Europees voetbal is er ook nog de komst van Michel Preud'homme.

'Het is geen geheim dat Edmilson - momenteel met vakantie - droomt van een avontuur in het buitenland. Maar wie weet kan de komst van de nieuwe trainer én het feit dat Standard volgend seizoen Europees speelt hem overtuigen om nog minstens één jaar door te gaan in Luik. Preud'homme als bindmiddel.'

Kern behouden

De wens van Venanzi is duidelijk, de kern behouden. 'De prioriteit van Venanzi is simpel: de huidige kern behouden - ook Luyindama, Marin, Mpoku zouden blijven - en die nog gericht versterken.' Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Of dat ook zal lukken is een andere vraag natuurlijk.

Poll: Kan de komst van Preud'homme Edmilson overtuigen?

TAGS  I  Standard  I  Edmilson  I  Preud'homme  I  Carcela

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024