DONE DEAL: Waasland-Beveren plukt groot Belgisch talent weg

DONE DEAL: Waasland-Beveren plukt groot Belgisch talent weg
Donderdag 24 mei 2018 - 16:25   I  

Waasland-Beveren heeft zich officieel versterk met Daan Heymans. Eerder kwam het nieuws al naar buiten dat de middenvelder zal overkomen van KVC Westerlo en de club heeft dit nu ook naar buiten gebracht. Heymans zal een contract voor drie seizoenen tekenen.

De 18-jarige Heymans wordt gezien als een groot talent en tekende in 2016 al zijn eerste profcontract bij KVC Westerlo. Op 17-jarige leeftijd maakt de Belgisch jeugdinternational zijn debuut al in de Jupiler Pro League. Die lijn zette hij verder in de Proximus League.

In 26 wedstrijden kon Heymans vier keer scoren en gaf het één assist. Tegen Lierse maakte de middenvelder begin februari een knappe hattrick. “Daan is een jonge Belgische speler met een goed gestalte. Hij heeft, ondanks zijn jeugdige leeftijd, al veel wedstrijden gespeeld op hoog niveau."

"Hij werd meermaals bekeken door onze scoutingscel en steeds heel positief beoordeeld. Hij is rechtsvoetig, speelt op positie tien, brengt tempo in het spel door goede inspeelpasses en een goede vista. Hij heeft zeker veel potentieel!” Aldus hoofdscout Waasland-Beveren Daniël Declerck.

Poll: Een goede aankoop van Waasland-Beveren?

TAGS  I  Waasland-Beveren  I  Heymans

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024