Rode Duivels Tottenham krijgen nieuws over toekomstplannen

Rode Duivels Tottenham krijgen nieuws over toekomstplannen
Donderdag 24 mei 2018 - 17:50   I  

Tottenham Hotspur heeft het contract van coach Mauricio Pochettino verlengd. De Argentijnse oefenmeester zal nog tot medio 2023 bij Tottenham aan het roer staan. Zijn vorige contract liep af in de zomer van 2021. Rode Duivels Jan Vertonghen, Toby Alderweireld en Moussa Dembélé krijgen dus toekomstgericht nieuws.

Als sinds mei 2014 staat Pochettino voor de groep van Tottenham Hotspur. “Ik ben zeer verheugd dat we het eens zijn geworden over een nieuw contract met Mauricio. We hebben samen een buitengewone reis afgelegd en de toekomst voorspelt veel goeds nu we een nieuwe fase met de club ingaan.”, laat voorzitter Daniel Levy weten op de clubwebsite.

“Mauricio heeft een speelstijl ontwikkeld die onze fans waarderen. Ik ben ervan overtuigd dat zij blij zijn met de contractverlenging van Mauricio.”, aldus Levy. Ook Pochettino is in de wolken. "Ik ben vereerd dat ik een nieuw contract voor de lange termijn heb kunnen tekenen, nu we voor een van de meest significante periodes uit de clubgeschiedenis staan.”

Dit betekent dat Rode Duivels Jan Vertonghen, Toby Alderweireld en Moussa Dembélé weten naar wie ze de komende jaren moeten luisteren. Het ziet er echter naar uit dat Alderweireld sowieso vertrekt na een kwakkelend seizoen en ook Dembélé lonkt naar een transfer.

Poll: Goed nieuws voor de Rode Duivels van Tottenham?

TAGS  I  Tottenham  I  Pochettino  I  Vertonghen  I  Alderweireld  I  Dembele

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024