Zó reageert Bojan Krkic op geruchten over transfer naar Club Brugge

Zó reageert Bojan Krkic op geruchten over transfer naar Club Brugge
Vrijdag 25 mei 2018 - 17:29   I  

Speelt Bojan Krkic volgend seizoen in de Jupiler Pro League? Het is best mogelijk! Het gewezen goudhaantje van FC Barcelona heeft een moeilijk seizoen achter de rug en is straks einde contract bij Stoke City, maar zou wel op het verlanglijstje van Club Brugge staan. Bij blauw-zwart zouden ze in Bojan een potentiële opvolger voor Abdoulay Diaby zien.

Bojan laat de geruchten over een eventuele transfer naar Club Brugge niet aan zijn hart komen. De 27-jarige pocketspits geniet momenteel met volle teugen van een vakantie. "Zon, strand, paella en Barcelona", staat er te lezen bij een foto waarop te zien is hoe Bojan aan het zonnebaden is.

Hoe dan ook moet de Spanjaard binnenkort een keuze maken. Hij is einde contract bij het Engelse Stoke City, dat naar tweede klasse degradeerde. Het is niet duidelijk of Bojan zich nog aan een nieuw contract mag verwachten bij Stoke. Dit seizoen vertoefde de spits op huurbasis bij Deportivo Alaves, maar daar stond hij amper drie keer in de basis. Een seizoen om snel te vergeten. Wie weet brengt een overstap naar Club Brugge wel soelaas?

Poll: Zou jij Bojan Krkic graag bij Club Brugge zien spelen?

TAGS  I  Bojan Krkic  I  Club Brugge  I  Stoke City  I  Deportivo Alaves

zondag 24 september 2023

zaterdag 23 september 2023

vrijdag 22 september 2023

donderdag 21 september 2023