'Club Brugge grijpt naast belangrijk transferdoelwit'

'Club Brugge grijpt naast belangrijk transferdoelwit'
Vrijdag 25 mei 2018 - 18:00   I  

Club Brugge speurt momenteel de markt af naar potentiële versterkingen voor volgend seizoen. Eén naam mag de kersverse landskampioen evenwel al schrappen van zijn verlanglijstje. Matej Mitrovic, die de voorbije maanden van de Turkse topclub Besiktas gehuurd werd, komt niét definitief naar blauw-zwart.

Het Turkse Sporx meldt dat Besiktas niet meer wil meewerken aan een vertrek van Mitrovic. Club Brugge bemachtigde eind januari een aankoopoptie van 4,5 miljoen euro, maar lichtte die niet. De Bruggelingen hoopten de Kroatische verdediger nu voor een lagere som binnen te halen, maar daar willen ze bij Besiktas niet van weten.

De Turken zouden Mitrovic niet meer willen laten gaan. Meer zelfs: Besiktas zou van plan zijn om Mitrovic volgend seizoen een nieuwe kans te geven. Bij Club Brugge ontpopte Mitrovic zich al snel tot basisspeler, maar na een blessure verdween hij uit het elftal. De verdediger is straks ook met Kroatië actief op het WK in Rusland.

Domper voor Club

Voor Club Brugge is het nieuws over Mitrovic een serieuze domper. Bij blauw-zwart koesterden ze wel degelijk hoop om de speler definitief naar het Jan Breydelstadion te halen, maar moeten ze nu op zoek naar een alternatief. Met ook het nakende vertrek van Stefano Denswil in gedachten, zou de defensie van Ivan Leko er straks wel eens hélemaal anders kunnen uitzien.

Poll: Had jij Mitrovic graag definitief naar Club Brugge zien komen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Mitrovic  I  Besiktas

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024