Kat Kerkhofs onderneemt actie: “Eindelijk iets dat niet om Dries draait”

Kat Kerkhofs onderneemt actie: “Eindelijk iets dat niet om Dries draait”
Zaterdag 26 mei 2018 - 09:30   I  

Hun relatie kende even een dipje maar Kat Kerkhofs en Dries Mertens zijn weer een gelukkig stelletje in Napels. Toch onderneemt de 29-jarige wederhelft van de Rode Duivel actie. Sinds kort is ze een eigen fitnesszaak in Wilsele opgestart met de naam 'Qore'.

“Nu denken mensen dat ik een fitnessgoeroe ben, maar dat is niet zo”, valt te lezen in Het Nieuwsblad. "Ik ben het type dat zo weinig mogelijk tijd wil verliezen en tegelijkertijd zo veel mogelijk calorieën wil verbranden. Zo weinig mogelijk moeite doen om het maximum te bereiken. En ik geloof sterk dat dit enkel met personal training gaat.”

Kat Kerkhofs blijft wel gewoon in Napels samen met Dries Mertens wonen. “Ik werk niet als coach zoals Marius en Pieter (mede-eigenaars van de zaak), maar ik doe de boekhouding, de publiciteit, de sociale media.... Ik heb ook het concept uitgedacht. Dat zijn zaken die je gemakkelijk van thuis uit kunt doen.”

Business woman

Ook laat de ondernemende tv-persoonlijkheid zo zien dat ze meer is dan een voetballersvrouw. “Ik vind het tof dat de mensen zien dat ik ook iets kan, dat ik niet alleen een voetballersvrouw ben. Mijn televisiewerk tot nu toe draaide uiteindelijk altijd rond Dries."

"Het is fijn om iets helemaal los van hem te doen. Ik heb hard gestudeerd, maar als je dan niets onderneemt, blijf je op je honger zitten. Ik ben blij dat het er nu uitkomt. Voetballersvrouw is zeker niet het enige label dat bij me past.” Welk label dan wel? “ Business woman ”, lacht ze. “Neen, dat is erover.”

Poll: Kat Kerkhofs is meer dan een voetballersvrouw?

TAGS  I  Kat Kerkhofs  I  Mertens  I  Napoli

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024