Coucke bevestigt vertrek van deze Anderlecht-sterkhouder

Coucke bevestigt vertrek van deze Anderlecht-sterkhouder
Zaterdag 26 mei 2018 - 14:30   I  

Marc Coucke heeft deze week nog eens de show gestolen door in een ellenlange presentatie zijn plannen voor Anderlecht uit de doeken te doen. Ook het sportieve kwam aan bod, maar uiteraard zijn er nog lopende dossiers die moeten afgehandeld worden.

Coucke zit ook met een speler die al een tijdje wil vertrekken. Voor Leander Dendoncker werd het uiteindelijk het seizoen teveel bij paars-wit en Anderlecht zal hem nu dan ook de transfer gunnen. Die afspraak is gemaakt en Coucke heeft die afspraak ook bevestigd in Van Gils & Gasten deze week.

"Dendoncker die vertrekt. Als er zich een goede ploeg aandient natuurlijk. Het vorige bestuur had hem dat ook al beloofd. Ik heb er ook al mee gesproken en die jongen wil echt weg. Ik heb dat bij Musona in Oostende gemerkt en je mag een speler die klaar is voor de volgende stap niet willen houden. Je moet hem die transfer gunnen", aldus Coucke.

Op weg naar de Premier League

Leander Dendoncker lijkt dan ook al een tijdje op weg naar de Premier League. Zo werden in het verleden West Ham, Everton en Crystal Palace al genoemd. De Premier League lijkt de sterke Dendoncker dan ook op het lijf geschreven.

Poll: Is de Premier League Dendoncker op het lijf geschreven?

TAGS  I  Dendoncker  I  Anderlecht  I  West Ham  I  Everton  I  Crystal Palace

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023

woensdag 25 januari 2023