'Club Brugge gooit handdoek in de ring en geeft recordtransfer op'

'Club Brugge gooit handdoek in de ring en geeft recordtransfer op'
Maandag 28 mei 2018 - 15:30   I  

Portugese media melden dat zowel Club Brugge als Anderlecht een oogje heeft op Raphael Rossi. De Braziliaanse verdediger staat momenteel nog onder contract bij Boavista, maar zou op een transfer azen. Rossi, eerder ook al bij de Engelse tweedeklasser Swindon Town aan de slag, zou zijn goed seizoen willen bekronen met een overstap naar een grotere club die voor de prijzen speelt.

In principe heeft Club Brugge niet echt een extra centrale verdediger nodig. Als Denswil vertrekt haalt het best wel een vervanger, maar daarvoor hoopt de landskampioen nog steeds op Chancel Mbemba. Dat Mannaert zijn pijlen richt op Rossi kan dus betekenen dat Club de handdoek in de ring gooit voor Matej Mitrovic.

Eerder schreven we al dat Turkse media Mitrovic eerder zien terugkeren naar Turkijke. Club Brugge zou 4,5 miljoen op tafel moeten leggen waardoor de Kroaat de duurste inkomende transfer in de geschiedenis van blauw-zwart zou worden. Maar Club twijfelt nu dus serieus en aangezien Club op zoek gaat naar een nieuwe verdediger kan het bewijs zijn dat Mitrovic en Club Brugge afscheid zullen nemen van elkaar.

Poll: Moet Club Brugge Mitrovic toch overnemen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Mitrovic  I  Besiktas

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024