Op deze manier probeert Preud'homme gewilde Mbemba naar Standard te lokken

Op deze manier probeert Preud'homme gewilde Mbemba naar Standard te lokken
Dinsdag 29 mei 2018 - 07:20   I  

Michel Preud'homme gaat binnenkort aan de slag als trainer van Standard. Achter de schermen is de Luikenaar al druk in de weer om zijn kern voor volgend seizoen samen te stellen. Zo hoopt Preud'homme dat niemand minder dan Chancel Mbemba straks de troepen komt versterken.

Mbemba geniet interesse van Anderlecht, Club Brugge en dus ook Standard. Hoewel paars-wit al een akkoord zou hebben met zijn ex-speler, geeft Standard de strijd nog niet op. Michel Preud'homme en Bruno Venanzi proberen hun rivaal nog stokken in de wielen te steken.

"Voorzitter Bruno Venanzi en trainer Michel Preud'homme hadden een persoonlijke ontmoeting met Chancel Mbemba (23). De verdediger was gecharmeerd. Ook Club Brugge en Anderlecht willen de Congolese verdediger. Club biedt Champions League-voetbal, Anderlecht probeert een package­deal te regelen met doelman Sels, maar Newcastle wil tot na de WK-selectie van Martinez wachten om de prijs van Sels vast te leggen. Mbemba zelf wil halfweg juni duidelijkheid", schrijft Het Nieuwsblad.

Poll: Denk jij dat Mbemba alsnog voor Standard zal kiezen?

TAGS  I  Mbemba  I  Preud'homme  I  Standard  I  Venanzi  I  Newcastle United  I  Anderlecht

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024