'Dries Mertens mag zich opmaken voor heuse knaltransfer'

'Dries Mertens mag zich opmaken voor heuse knaltransfer'
Dinsdag 29 mei 2018 - 10:27   I  

Dries Mertens focust zich momenteel voor de volle honderd procent op het WK in Rusland met de Rode Duivels. Maar waar zal onze landgenoot volgend seizoen spelen? Dat is een vraag waar hij zelf het antwoord nog niet op kent.

Mertens ligt tot nader order nog steeds onder contract bij Napoli, maar het staat nog niet vast dat hij daar ook volgend seizoen zal voetballen. Trainer Maurizio Sarri werd aan de kant geschoven ten koste van Carlo Ancelotti en het is nog maar de vraag of Mertens in het systeem van de ervaren oefenmeester zal passen.

Volgens de Franstalige krant La Dernière Heure moet Mertens evenwel niet wanhopen. De kans bestaat immers dat zijn ex-trainer Sarri straks aan de slag gaat bij Chelsea. En wie weet neemt de Italiaan Dries Mertens - toch één van zijn favoriete spelers bij Napoli - wel mee naar Stamford Bridge.

28 miljoen euro

Mertens groeide bij Napoli uit tot één van de absolute smaakmakers, maar beschikt in zijn huidige contract over een opstapclausule van 28 miljoen euro. Het spreekt voor zich dat zo'n bedrag in het moderne voetbal peanuts is voor de topclubs.

Poll: Hoop jij Mertens volgend seizoen in de Premier League te zien?

TAGS  I  Mertens  I  Napoli  I  Chelsea  I  Rode Duivels

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024