Rode Duivel verrast: “Martinez is 100% de goede coach op het goede moment”

Rode Duivel verrast: “Martinez is 100% de goede coach op het goede moment”
Dinsdag 29 mei 2018 - 12:33   I  

Roberto Martinez kreeg een storm over zich heen de afgelopen dagen. De Spaanse oefenmeester stampte veel supporters tegen de schenen door zijn selectiekeuzes voor het komende WK in Rusland. Michy Batshuayi is wél geselecteerd en twijfelt niet aan de kwaliteiten van de Rode Duivels en Martinez.

“We moeten maar eens tonen waarom we de 'gouden generatie' genoemd worden. Op het EK werden we gewipt door een goed Wales. In Rusland wil ik niet opnieuw met het gevoel achterblijven dat we geklopt werden door een ploeg die qua intrinsieke kwaliteiten niet in de buurt van België komt”, vertelt de goaltjesdief tegenover Sport/Voetbalmagazine.

“Zowel bij Chelsea als bij Dortmund zijn de spelers onder de indruk van ons potentieel. Ze zien dat alle posities, van de doelman tot de aanvalslinie, sterk bezet zijn. Daarmee dwing je ontzag af.” Batsman is er overigens verrassend van overtuigd dat Martinez dé perfecte bondscoach is.

“Ik heb veel respect voor Roberto Martínez. Ik denk dat Martínez op tactisch vlak iets scherper uit de hoek kan komen dan Wilmots. Als hij met iets niet akkoord gaat, dan zal hij ook niet twijfelen. Hij heeft veel persoonlijkheid. Ik zou zeggen: hij is de goede coach op het goede moment. Daar ben ik honderd procent van overtuigd.”

Poll: Martinez is de goede man op het goede moment voor de Rode Duivels?

TAGS  I  Martinez  I  Batshuayi

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024