Coucke en Devroe compleet afgemaakt: "Het is genoeg nu"

Coucke en Devroe compleet afgemaakt:
Woensdag 30 mei 2018 - 10:46   I  

Marc Coucke en Luc Devroe werken achter de schermen keihard om Anderlecht straks weer naar de top van het Belgische voetbal te brengen. Toch apprecieert niet iedereen wat de twee heren bij paars-wit doen. Journalist en columnist Koen Meulenaere heeft het niet begrepen op de nieuwe preses van Anderlecht en diens rechterhand.

"Alle miserie was niet te wijten aan Hein, maar aan Herman Van Holsbeeck en diens slechte transferbeleid", zegt een cynische Meulenaere over het slechte seizoen van paars-wit. "Acht keer kampioen in vijftien jaar en via zijn transfers goed voor meer dan 100 miljoen euro winst, maar Luc Devroe, samen met Coucke uit Oostende gekomen, gaat het beter doen."

"Hij Heeft met zijn eerste aankopen alvast genoeg geld uit de clubkas van Anderlecht naar de clubkas van Oostende gesluisd om hen daar toe te laten hun schuld aan Coucke af te lossen", merkt Meulenaere op. "Een handvol spelers die het afgelopen seizoen met Oostende lange tijd laatste stond, gaat Anderlecht nu kampioen maken. Overigens is de trainer die Oostende alsnog uit het moeras trok en in eerste hield, intussen ontslagen."

"Begon de nieuwe competitie al maar. Het zal nogal ambiance zijn in wat niet langer het Vanden Stockstadion zal heten. Er komt een springkasteel, een hotdogtruck en een karaokekraam. En een sterrenchef die beschimmelde kaas met cacaopoeder en zwavelzwammen vermengt."

Poll: Ben jij tevreden over het werk van Coucke en Devroe?

TAGS  I  Coucke  I  Anderlecht  I  Meulenaere  I  Devroe  I  KV Oostende

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024