Zalig! Had jij dit opgemerkt aan teamfoto van Real Madrid in CL-finale?

Zalig! Had jij dit opgemerkt aan teamfoto van Real Madrid in CL-finale?
Woensdag 30 mei 2018 - 18:18   I  

Real Madrid won tijdens het voorbije weekend voor de derde keer op rij de Champions League. Dat zegt uiteraard alles over de kwaliteit Cristiano Ronaldo en zijn ploegmakkers. Maar om finales te winnen heb je ook een tikkeltje geluk nodig. En om geluk af te dwingen zoeken heel wat voetballers hun heil in... bijgeloof. Zo ook de dikbetaalde vedetten van Real Madrid.

De ene speler maakt iédere match gebruik van zijn 'geluksonderbroek', de andere doet altijd eerst zijn linkerschoen aan en dan pas zijn rechter en ga zo nog maar even door... Wel, bij Real Madrid zijn ze dan weer bijgelovig op het vlak van ploegfoto's.

Was het jou bijvoorbeeld al opgevallen dat Real, dat overigens twee jaar op rij met hetzelfde elftal aan de Champions League-finale begon, een kopie maakte van de ploegfoto van vorig jaar? Iédere speler stond op exact dezelfde plaats toen de ploegfoto voor aanvang van deze finale werd genomen.

En daar blijft het niet bij. De Galactico's pakten zelfs uit met dezelfde 'moves'. Zo houdt Casemiro beide handen op zijn knieën, terwijl Marcelo ervoor kiest om zijn handen op de dijen van Casemiro en Carvajal te plaatsen. De handen van Cristiano Ronaldo rusten dan weer op de schouders van Karim Benzema en Luka Modric. En zo zijn er nog een aantal gelijkenissen. En of ze het bewust deden, de sloebers van Real Madrid!

Poll: Kan Real Madrid volgend seizoen opnieuw de CL-finale halen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Liverpool

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024