'Plots érg verrassende wending in transfersoap rond Facundo Ferreyra'

'Plots érg verrassende wending in transfersoap rond Facundo Ferreyra'
Vrijdag 01 juni 2018 - 11:50   I  

Facundo Ferreyra is één van de spelers die bovenaan op het verlanglijstje van RSC Anderlecht staat. Luc Devroe kwam de Argentijnse goaltjesdief op het spoor toen hij de transfermarkt afschuimde op zoek naar betaalbare aanvallers. Ferreyra is straks einde contract bij Shakhtar Donetsk en kan dus gratis worden opgepikt. Interessant, maar die mening zijn heel wat clubs toegedaan.

Zo kan Ferreyra ook rekenen op interesse van de Portugese topclub Benfica en het Turkse Fenerbahçe. Maar... Er is nu plots ook sprake van een érg verrassende wending in het dossier van de transfervrije spits. Zo zou nu ook Besiktas in de dans gesprongen zijn.

Bij de club zien ze in de 27-jarige Ferreyra een uitstekende aanvulling voor hun huidige ploeg. Besiktas zou bereid zijn om de Argentijn een aanzienlijk jaarsalaris voor te schotelen om hem zo binnen te hengelen. Slecht nieuws voor Anderlecht, dat wellicht niet kan opboksen tegen de kapitaalkrachtigere club.

Dimata en Carlos Eduardo

Niet getreurd, want paars-wit richt zijn pijlen ook op andere aanvallers. Zo zou Luc Devroe ondertussen bezig zijn met de transfers van Carlos Eduardo (Goias) en Landry Dimata (Wolfsburg).

Poll: Voor wie zou jij kiezen?

TAGS  I  Ferreyra  I  Anderlecht  I  Besiktas  I  Dimata

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024