Martinez spreekt zich uit over Nainggolan: "Gefrustreerd"

Martinez spreekt zich uit over Nainggolan:
Vrijdag 01 juni 2018 - 18:38   I  

Roberto Martinez besliste om Radja Nainggolan niet mee te nemen naar het WK in Rusland. De bondscoach nam de middenvelder van AS Roma zelfs niet op in zijn 28-koppige voorlopige selectie. Supporters reageerden verbolgen, maar Martinez hield voet bij stuk. Nu kwam hij nog eens terug op die beslissing.

Een groot deel van de supporters reageerde gefrustreerd. Zaterdagavond, tijdens de vriendschappelijke interland tegen Portugal, volgen er mogelijk nog acties.

De bondscoach moet dat maar accepteren, en dat beseft hij. "Ik begrijp hun frustraties. Ik ben gefrustreerd dat ik jongens niet mee kan nemen" aldus Martinez bij Het Nieuwsblad over het niet-selecteren van Nainggolan. "Maar we werken met allemaal aan iets groter. Daar hebben we de steun van de fans voor nodig."

Met drie verdedigers tegen Portugal

Tot slot verklapte Martinez daags voor de match tegen Portugal dat hij met hoeveel verdedigers hij zal spelen. "Ik ga met drie verdedigers spelen tegen Portugal. Mogelijk probeer ik het in de volgende wedstrijden wel eens om met vier achteraan te spelen. We moeten flexibel zijn. Niet altijd vasthouden aan één systeem. Maar voor de partij tegen Portugal is het plan duidelijk met drie verdedigers."

Poll: Had Nainggolan erbij moeten zijn?

TAGS  I  Martinez  I  Rode Duivels  I  Nainggolan

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024