Het kan niet op: “Malinovskyi, Berge en Trossard naar Standard”

Het kan niet op: “Malinovskyi, Berge en Trossard naar Standard”
Zaterdag 02 juni 2018 - 17:35   I  

Standard wil met Michel Preud’homme weer hoge toppen scheren. De oefenmeester zal drie taken op zich nemen en wil zo de club terug naar de top brengen. Clublegende Erik Gerets ziet dat Standard vooral op zoek was naar stabiliteit. Ook is de voormalige Rode Duivel fan van enkele RC Genk basiskrachten en ziet Gerets die graag naar Standard trekken.

Over het verhaal Preud’homme is Gerets duidelijk. Het hele plaatje is duidelijk, dat is beter voor iedereen. Michel is de grote baas, die over alles mee zal beslissen”, laat Gerets weten tegenover Het Belang van Limburg. “Eén, twee of drie petten, maakt niet uit. Het is de verantwoordelijkheid die je krijgt en die is groot in het geval van Michel. Hij zal niet ontgoochelen, ik hoop dat hij de titel pakt.”

Ook laat Gerets weten welke spelers hij graag van RC Genk naar Standard zou zien verkassen. “Malinovskyi vind ik een topper. Ik was, voor zijn blessure, ook aangenaam verrast door Berge, wat hij toonde op zijn leeftijd, dat was abnormaal goed. Trossard is eveneens helemaal ontbolsterd. Ik vond hem voordien een degelijke voetballer, maar de laatste wedstrijden heeft hij me echt overdonderd.”

Poll: Kan Standard volgend seizoen met Preud'homme de titel pakken?

TAGS  I  Preud'homme  I  Standard  I  Gerets  I  RC Genk  I  Malinovskyi  I  Berge  I  Trossard

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024