‘Chelsea ziet Courtois toptransfer maken en breekt record voor vervanger’

‘Chelsea ziet Courtois toptransfer maken en breekt record voor vervanger’
Zaterdag 02 juni 2018 - 18:00   I  

Het ziet er naar uit dat Thibaut Courtois geen toekomst meer heeft bij Chelsea. De geruchten over een vertrek doen volop de ronde en de Londense club zou ondertussen al een aantal vervangers op het oog hebben. De Braziliaan Alisson van AS Roma is er één van maar ook Jack Butland staat hoog op het lijstje.

Chelsea kan de transfer van Courtois naar Real Madrid niet meer tegenhouden, zo meldt The Daily Mail. De Rode Duivel staat al een tijdje in de belangstelling van de Koninklijke en de goalie wil volgend seizoen Champions League-voetbal spelen, wat niet het geval zal zijn bij Chelsea.

Ook zit het Courtois dwars dat de toekomst van coach Antonio Conte zeer onzeker is en de club daar lang mee wacht. Chelsea blijft echter niet bij de pakken zitten en zou graag een Engelse doelman onder de lat zien komend seizoen. Jack Butland van Stoke City moet dé opvolger worden van de Belgische sluitpost. Chelsea wil daarvoor het record breken voor duurste Engelse doelman dat Everton vorig jaar brak met de transfer van Jordan Pickford.

Poll: Doet Courtois er goed aan naar Real Madrid te trekken?

TAGS  I  Chelsea  I  Courtois  I  Real Madrid  I  Butland  I  Stoke City

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024