'Club Brugge wil na Mats Rits ook deze twee jonge Belgen binnenhalen'

'Club Brugge wil na Mats Rits ook deze twee jonge Belgen binnenhalen'
Zondag 03 juni 2018 - 14:50   I  

Mats Rits is de eerste zomeraankoop van Club Brugge geworden. De middenvelder komt over van KV Mechelen en moet vanaf volgend seizoen Hans Vanaken en Ruud Vormer het vuur aan de schenen leggen.

Met Rits haalt Club Brugge een jonge talentvolle Belg binnen en dat is een weg dat Club deze zomer wil blijven bewandelen. Zo staan er momenteel nog twee jonge Belgen op het verlanglijstje van Vincent Mannaert en beide spelers zouden met open armen ontvangen worden in Jan Breydel.

De onderhandelingen tussen RC Genk en Club Brugge over Siebe Schrijvers zouden goed opschieten. Beide clubs zouden dit weekend al tot een definitieve doorbraak komen. Schrijvers staat al een tijdje in de belangstelling van blauw-zwart en ziet een overgang ook zelf zitten.

Ook Dimata op het lijstje

Ook Landry Dimata zou gevolgd worden door Club Brugge. De spits van Wolfsburg staat ook hoog op het verlanglijstje van Marc Coucke en Luc Devroe, maar Club zou hem willen verleiden met de Champions League. Club Brugge richt haar pijlen zo op twee jonge Belgische jeugdinternationals.

Poll: Zijn deze jonge Belgen ook een meerwaarde voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  RC Genk  I  Anderlecht  I  Dimata  I  Schrijvers

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024