Onvrede blijft na selectie Martinez: “Aan hem heb je niets op het WK”

Onvrede blijft na selectie Martinez: “Aan hem heb je niets op het WK”
Maandag 04 juni 2018 - 13:40   I  

Het Wereldkampioenschap in Rusland gaat bijna van start. De Rode Duivels hebben vandaag hun definitieve selectie bekend gemaakt en dat doet weer heel wat stof opwaaien. Ook de selectie van de geblesseerde Kompany zorgt voor heel wat controverse.

Analist Aad De Mos begrijpt er niets van. “Na het ‘geval’ Nainggolan krijg je de komende weken het ‘geval’ Kompany. Kompany erbij houden terwijl hij eigenlijk niet fit is gaat de hele voorbereiding van de Rode Duivels verstoren”, vertelt De Mos tegenover Het Laatste Nieuws.

De Mos laat weten dat Martinez niets heeft aan Kompany op het WK. “Ik heb in december al gezegd dat Martínez Kompany niet moest selecteren, hij kan toch geen drie wedstrijden per week aan dus je hebt er weinig aan op een WK. Maar goed, Kompany is de échte baas van de nationale ploeg en zijn assistent Martínez heeft beslist om hem erbij te nemen. Raakt hij toch niet speelklaar dan vind ik Ciman als vervanger de juiste keuze. Tactisch vind ik hem toch gedisciplineerder dan Kabasele.”
 

Poll: Is het een goede keuze van Martinez om Kompany alsnog te selecteren?

TAGS  I  Martinez  I  De Mos  I  Kompany  I  Rode Duivels

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024