Dit is waarom Real-spelers, vlak voor Liverpool-logo, staan te gieren

Dit is waarom Real-spelers, vlak voor Liverpool-logo, staan te gieren
Maandag 04 juni 2018 - 19:00   I  

Real Madrid ging iets meer dan een week geleden voor de derde opeenvolgende keer met de eindzege in de Champions League aan de haal. De Madrileense topclub haalde het, voornamelijk dankzij twee flaters van doelman Loris Karius, met 3-1 van Liverpool. Als enkele spelers van Real Madrid dan plots op Anfield vlak voor het logo staan te gieren, dan komt dat uiteraard niet al te best over...

Brazilië en Kroatië bekampten elkaar zondagavond op Anfield. De vriendschappelijke interland eindigde in een 2-0-overwinning voor De Goddelijke Kanaries, maar voor aanvang van de interland werd er een opmerkelijke foto gemaakt.

Zo stonden Marcelo, Mateo Kovacic en Luka Modric allen te lachen tegen een muur waar het embleem van Liverpool op prijkte. Heel wat fans van The Reds gingen er dan ook meteen van uit dat de Real-spelers hun ploeg belachelijk maakten.

Wachten op Casemiro

Niets is minder waar, want in een filmpje is te zien dat het drietal gewoon staat te wachten op nog een andere Real-speler, Casemiro. De vier makkers wilden elkaar gewoon begroeten en hadden absoluut geen kwade bedoelingen. Of hoe een ongelukkig beeld plots voor heel wat ophef kan zorgen.

Poll: Kan Brazilië wereldkampioen worden?

TAGS  I  Marcelo  I  Modric  I  Brazilië  I  Kroatië  I  Casemiro  I  Kovacic  I  Real Madrid  I  Liverpool

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024