Matias Suarez staat voor spectaculaire terugkeer naar Anderlecht

Matias Suarez staat voor spectaculaire terugkeer naar Anderlecht
Dinsdag 05 juni 2018 - 15:07   I  

Matias Suarez was één van de publiekslievelingen bij Anderlecht vooraleer hij vertrok. Na een akkefietje met het bestuur kreeg de Argentijn eindelijk zijn beoogde transfer naar eigen land. Nu laat de aanvaller weten wel open te staan voor een spectaculaire terugkeer bij Anderlecht.

"Ik kom zeker terug naar België. Mijn kinderen zijn er geboren en ik ben verzot op jullie land. Je wist acht jaar van je leven niet zomaar uit. Ik ben vooral onder de indruk van de manier waarop de samenleving georganiseerd is", vertelt Matias Suarez tegenover Sport/Voetbalmagazine.

Ook heeft hij al contact gehad met het nieuwe bestuur van paars-wit zo bekent Suarez verrassend. "Via mijn makelaar zijn er al losse contacten geweest met het nieuwe bestuur. Maar ik kende Marc Coucke al van vroeger. Hij wilde mij twee seizoenen geleden samen met Silvio Proto naar Oostende halen."

"Ik kreeg van Silvio te horen hoe graag Coucke mij erbij wilde. Ik heb met mijn familie overlegd, maar we hadden al beslist dat het tijd was om terug te keren naar Argentinië. In België wil ik enkel voor Anderlecht voetballen", aldus de Argentijnse aanvaller. Of de terugkeer voor nu is valt echter nog af te wachten. Momenteel ligt Suarez tot 2022 onder contract bij het Argentijnse Belgrano waar het niet lang geleden zijn contract nog verlengde.

Poll: Moet Matias Suarez terugkeren naar Anderlecht?

TAGS  I  Suarez  I  Anderlecht  I  Coucke

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024