Pakt deze Belgische topclub uit met de komst van Nicolas Lombaerts?

Pakt deze Belgische topclub uit met de komst van Nicolas Lombaerts?
Dinsdag 05 juni 2018 - 19:40   I  

Nicolas Lombaerts heeft er nog niet één volledig seizoen bij KV Oostende opzitten, maar het ziet er nu alweer naar uit dat de verdediger de deur in de Versluys Arena achter zich dicht zal trekken. Hij past niet in de plannen van Hugo Broos en Gert Verheyen.

De verdediger kan wel op heel wat interesse rekenen, zowel van ploegen uit binnenland als buitenland. Volgens Het Nieuwsblad heeft nu zijn ex-ploeg, Zenit Sint-Petersburg, zich gemeld voor Lombaerts. De ex-Rode Duivel was erg gelukkig in Rusland en overweegt het bod ook. Hij kijkt de kat wel nog even uit de boom.

Ook heel wat Belgische clubs volgen Nicolas Lombaerts. Een Belgische linksvoetige verdediger mét tonnen ervaring, die lopen niet dik in België. Zo is Marc Coucke grote fan van Lombaerts. Dat was ook de reden waarom Coucke hem weghaalde in Rusland. Als voorzitter van Anderlecht kan Coucke Lombaerts nu ook naar het Astridpark halen.

Terug naar oude liefde

Maar ook AA Gent moet nu op zoek naar een centrale verdediger. Yves Vanderhaeghe zag Samuel Gigot vertrekken en dat is meteen een gigantische aderlating voor de Oost-Vlamingen. Lombaerts zelf speelde in het begin van zijn mooie carrière nog voor AA Gent en een terugkeer zou de cirkel nu mooi rond maken. 

Poll: Wie kan Lombaerts het meeste gebruiken?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  KV Oostende  I  Lombaerts

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024