Matias Suarez doorbreekt stilte en onthult het échte probleem bij Anderlecht

Matias Suarez doorbreekt stilte en onthult het échte probleem bij Anderlecht
Dinsdag 05 juni 2018 - 21:35   I  

Eerder kwam het nieuws al naar buiten dat Matias Suarez een terugkeer naar de club van zijn hart Anderlecht wel ziet zitten. De Argentijn heeft ook al contact gehad met het nieuwe bestuur van paars-wit, maar met het oude boterde het niet. Na een hele transfersoap vluchtte de aanvaller naar uiteindelijk naar Argentinië.

Matias Suarez vertelt na twee jaar stilte nu wat er écht aan de hand was bij Anderlecht. “Ik was het beu dat het bestuur mij aan het lijntje hield. Ze gaven mij valse hoop, maar ze kwamen hun beloftes niet na. Ze wilden 'zogezegd' meewerken aan een transfer”, onthult de voormalig publiekslieveling van paars-wit.

“Maar ze blokkeerden uiteindelijk alles! Mijn makelaar had concrete voorstellen op papier staan. Kwam er een bod binnen van tien miljoen, dan vroeg Herman Van Holsbeeck vijftien miljoen. Stonden we dicht bij een akkoord, dan werd er op het einde een extra clausule geëist. En zo ging dat maar door.”

Slechte relatie met Van Holsbeeck

De exit van Suarez was uiteindelijk zéér pijnlijk. “Anderlecht wilde altijd meer geld en daardoor is het nooit tot een deal gekomen. Ik noem liever geen namen, maar op die manier ben ik een paar mooie transfers misgelopen. Dat is een van de redenen waarom mijn relatie met Herman verzuurd is geraakt”, aldus Suarez.

Poll: Is Anderlecht slecht omgegaan met Matias Suarez?

TAGS  I  Matias Suarez  I  Anderlecht  I  Van Holsbeeck  I  Coucke

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024