Nainggolan komt met zéér opvallend nieuws over terugkeer naar België

Nainggolan komt met zéér opvallend nieuws over terugkeer naar België
Dinsdag 05 juni 2018 - 22:20   I  

Tijdens de Telefacts-special van VTM met Gilles De Bilde ging de voormalige aanvaller op bezoek bij niemand minder dan Radja Nainggolan. De middenvelder van AS Roma is de meest besproken speler van de Rode Duivels, en dat is na zijn niet-selectie van bondscoach Roberto Martinez alleen nog maar erger geworden. Nainggolan sprak ook over een eventuele terugkeer naar de Belgische velden.

En de kuitenbijter sprak opvallend duidelijke taal. “Neen, voor 2000 euro trek ik zelfs mijn voetbalschoenen niet meer aan. Als ik 33 of 34 jaar ben ga ik niet voor zo weinig geld nog naar België. Ooit heb ik gedacht, ja misschien wel. Maar wat de voetballers verdienen in België, dat is de moeite niet”, laat Nainggolan weten tegenover Gilles De Bilde.

Is Radja Nainggolan Beerschot of Antwerp supporter? Vroeg Gilles De Bilde zich af. “Ik ben een Beerschotsupporter. Ik zat daar al vanaf mijn tien jaar en ik ging naar het stadion”, is Il Ninja duidelijk. Een terugkeer naar de Antwerpse fusieclub die nu Beerschot Wilrijk is geworden zal er aldus niet inzitten. Nainggolan geniet van het leven in Italië en vindt het duidelijk niet de moeite ooit in België te voetballen.

Poll: Vind jij het jammer dat Nainggolan nooit op de Belgische velden te zien zal zijn?

TAGS  I  Nainggolan  I  De Bilde  I  Roma  I  Rode Duivels  I  Antwerp  I  Beerschot Wilrijk

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024