'Ochoa en co beleefden 'dolle nacht' met 30(!) prostituees'

'Ochoa en co beleefden 'dolle nacht' met 30(!) prostituees'
Woensdag 06 juni 2018 - 12:30   I  

Waar de Rode Duivels nog te maken kregen met 'matrasgate' hebben de Mexicanen een iets pikanter 'matrasverhaal' om thuis te gaan vertellen. Zo zou een deel van de nationale ploeg een dolle nacht hebben beleefd met maar liefst 30 prostituees. Ook Standard-doelman Guillermo Ochoa zou voor het vrouwelijk schoon gevallen zijn.

Volgens TVNotas brachten maar liefst negen spelers, onder wie Benfica-spits Raul Jimenez, de broers Jonathan en Giovani dos Santos (LA Galaxy), verdediger Carlos Salcedo en middenvelder Marco Fabian (allebei Eintracht Frankfurt), zo'n 24 uur door in het gezelschap van een dertigtal prostituees. Ook Ochoa wordt in dat lijstje genoemd.

De feiten zouden zich hebben afgespeeld na de wedstrijd tegen Schotland. Ze zouden zich met muziek, drank, spelletjes en vrouwen geamuseerd hebben in Las Tomas. Het feestje zou zelfs tot in de late middag. Een stevig feestje dus.

Geen sanctie

De spelers zullen normaal gezien geen sanctie krijgen, omdat het hun vrije avond was. “Ze hebben geen training gemist en namen deel aan dat feest in hun vrije tijd”, zei Guillermo Cantu, secretaris-generaal van de Mexicaanse federatie, volgens HLN. “Een vrije dag is een vrije dag. Dat zijn de risico’s die je neemt wanneer je vrij bent.”

Poll: Moeten spelers gestraft worden voor zo'n feiten?

TAGS  I  Mexico  I  Standard  I  Ochoa

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024