Er moet Laurent Ciman iets van het hart over blessure Vincent Kompany

Er moet Laurent Ciman iets van het hart over blessure Vincent Kompany
Woensdag 06 juni 2018 - 23:20   I  

Het zal je maar overkomen. Eerst krijg je te horen dat je meegaat naar Rusland, maar dat je misschien wel alsnog zal afvallen als Vincent Kompany fit genoeg blijkt te zijn. Enkele dagen later mag je dan weer vol aan de bak en krijg je de voorkeur op concurrenten Leander Dendoncker en Dedryck Boyata. Voor Laurent Ciman somt het zijn week tot nu toe op.

De verdediger moest vandaag Vincent Kompany vervangen. Tegen een eerder zwak Egypte hield Ciman goed stand. Eén keer ging hij wel in de fout door verkeerd uit te stappen, maar dat bleef wel zonder gevolgen. Het was een vreemd gevoel om te spelen. Dat gaf Laurent Ciman na de wedstrijd toe.

"Iedereen weet dat ik in een moeilijke situatie zit. Ik wens ook niemand ongeluk toe en ik hoop dat ze (Vermaelen en Kompany nvdr.) herstellen. Als dat niet het geval is, dan zal ik alles geven voor mijn land", aldus Ciman na de wedstrijd. Binnen 10 dagen neemt bondscoach Roberto Martinez zijn finale beslissing en dan weet Ciman meteen of hij zich volledig zal moeten inzetten voor zijn land of niet.

 

Poll: Kon Ciman jou vanavond overtuigen?

TAGS  I  Ciman  I  Rode Duivels  I  WK  I  Kompany

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024