'Club Brugge gaat onderhandelen over straffe transfer'

'Club Brugge gaat onderhandelen over straffe transfer'
Vrijdag 15 juni 2018 - 08:05   I  

Mats Rits (KV Mechelen), Arnaut Groeneveld (NEC) en Siebe Schrijvers (KRC Genk): dat zijn tot dusver de drie zomeraanwinsten van Club Brugge. Daar zal het sowieso niet bij blijven, want de Belgische landskampioen is uit op nog enkele gerichte versterkingen. Maar ook langs uitgaande zijde beweegt er wat...

Zo wordt het steeds waarschijnlijker dat Wesley Moraes Club Brugge zal verlaten. De Braziliaanse targetman heeft goede play-offs achter de rug en heeft enkele buitenlandse clubs weten te charmeren.

Galatasaray is geïnteresseerd, maar door een boete van de UEFA is het niet duidelijk of de Turken nu nog voor Wesley zullen gaan. Lazio daarentegen, blijft wel concreet voor de 21-jarige spits. Het Nieuwsblad weet zelfs dat de Italianen doordrukken.

Onderhandelingen

"De Brugse Braziliaan staat nog altijd in de belangstelling van het Italiaanse Lazio. Directeur Igli Tare overweegt volgens Italiaanse bronnen naar België te komen om te onderhandelen", klinkt het in de krant. Club Brugge zou hopen op een transfersom in de buurt van 10 miljoen euro.

Poll: Moet Club Brugge Wesley laten gaan?

TAGS  I  Wesley  I  Lazio  I  Club Brugge  I  Galatasaray

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024