Dit enorme risico neemt bondscoach Martinez op het WK

Dit enorme risico neemt bondscoach Martinez op het WK
Zondag 17 juni 2018 - 07:00   I  

Gisteren besliste Roberto Martinez om Laurent Ciman naar huis te sturen. Vincent Kompany en Thomas Vermaelen liggen nog steeds in de lappenmand en Ciman staat dan ook nog steeds op stand-by. De definitieve beslissing zal pas op het allerlaatste moment genomen worden maar het ziet er naar uit dat Vermaelen én Kompany bij de selectie zullen blijven.

Robert Martinez liet zelf al weten dat beide verdedigers waarschijnlijk pas in de tweede en de derde wedstrijd op het wereldkampioenschap zullen gebruikt worden. Voor Kompany is het risico nog groter want de verdediger van Manchester City zal pas na de derde en laatste groepswedstrijd ingezet worden, zo meldt La Capitale.

Is het wel een goed idee van Martinez om Kompany enkel bij de groep te houden voor de laatste 16? Velen denken van niet. Een fitte Laurent Ciman is belangrijker dan een twijfelachtige Kompany. Roberto Martinez denkt er alvast het zijne van. “Elke speler kan geblesseerd geraken. We volgende de medischa rapporten goed op”, laat de Spanjaard duidelijk weten.
 

Poll: Is het een goede beslissing van Martinez om Ciman naar huis te sturen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Martinez  I  Kompany  I  Vermaelen  I  Ciman

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024