Martinez verrast mogelijk met deze Rode Duivel in de basis tegen Panama

Martinez verrast mogelijk met deze Rode Duivel in de basis tegen Panama
Zondag 17 juni 2018 - 13:55   I   door Redactie

De opstelling lijkt bekend bij de Rode Duivels. Over één positie is er misschien toch nog wat twijfel. Het Laatste Nieuws laat weten niet verbaasd te hoeven zijn als morgen Nacer Chadli aan de aftrap staat en dus niet Thomas Meunier.

Meunier heeft een zwakke voorbereiding achter de rug en kende niet meteen zijn beste seizoen bij Paris Saint-Germain. Martinez was bovendien laaiend enthousiast over Chadli de voorbije dagen. "Echt waar, Nacer is één van de meest interessante spelers die ik heb. Zo getalenteerd", zei hij.

"Hij kan die één-tegen-één-actie maken. Langs links of langs rechts zijn tegenstander voorbij gaan. Technisch kan ik hem op meerdere posities zetten. En met zijn fysiek kan hij ook nog eens de flank afrennen."

Exit Meunier?

Het Laatste Nieuws begint sterk te twijfelen aan Meunier. "Het maakt dat stilaan de vraag moet gesteld worden of deze Chadli maandag tegen Panama in de basis thuishoort. Te meer omdat Thomas Meunier - in principe een zekerheid in dit sys-teem - de voorbije weken meermaals ontgoochelde. Op zijn inzet viel in geen enkele oefeninterland iets aan te merken, maar de precisie van zijn voorzetten - en inspeelpasses - liet al te vaak te wensen over", schrijft de krant.

"Meunier blijkt niet topfit en dat laat zich merken. Chadli daarentegen maakte interland na interland een snedigere indruk. Straf, als je weet dat er geen enkele international op dit WK het voorbije seizoen zó weinig speelde als hij - er zijn nu eenmaal spelers die er meteen staan."

Poll: Wie zou jij kiezen?

TAGS  I  Meunier  I  Rode Duivels  I  Chadli

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024