Lukaku krijgt ondanks 2 goals zware kritiek: "Het was oprecht triestig"

Lukaku krijgt ondanks 2 goals zware kritiek:
Maandag 18 juni 2018 - 20:59   I  

Romelu Lukaku hielp de Rode Duivels met twee doelpunten aan een 3-0-overwinning, maar toch is niet iedereen tevreden over de prestatie van onze diepe spits. Zo kreeg 'Big Rom' zware kritiek van Het Laatste Nieuws.

"Vreemde kerel, die Romelu Lukaku. Hij leverde in het samenspel een non-prestatie tegen Panama, maar maakte wel twee goals", schrijft de krant. Waarna Lukaku vreemd genoeg vergeleken wordt met... Igor De Camargo.

De Camargo

"’t Was puur toeval, maar op Instagram zagen we net voor de match een foto van Igor De Camargo in Rode Duivels-shirt passeren. De Camargo is inmiddels serieus op zijn retour - hij speelt in tweede klasse bij KV Mechelen - en toch wilden we bij de rust bijna dat hij tegen Panama onze spits was. De reden: het feit dat Romelu Lukaku er simpelweg geen zin had - het leek werkelijk nergens naar."

"Het was oprecht triestig, hoor, de attitude van Lukaku", schrijft de krant nog. "De Man United-speler had geluk dat er nauwelijks Belgen in Sotchi zaten, want anders was er sowieso gefluit te horen geweest op de tribunes."

En dan... 2 goals

In de slotfase van de wedstrijd snoerde Lukaku Het Laatste Nieuws alsnog de mond met twee doelpunten. Scoren, dat is toch wat een spits moet doen, niet? "Dat moeten we Lukaku nageven: na affluiten stond hij alweer op het scorebord. Niet dat zijn verdienste in zijn veertiende treffer in zijn laatste tien interlands groot was: na een knappe actie van De Bruyne moest Lukaku enkel nog ongedekt binnenknikken", besluit HLN.

Poll: Is de kritiek terecht?

TAGS  I  Lukaku  I  Rode Duivels  I  Panama

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024