Lukaku op de vingers getikt: “Daar moet hij mee ophouden!”

Lukaku op de vingers getikt: “Daar moet hij mee ophouden!”
Woensdag 20 juni 2018 - 12:30   I  

Romelu Lukaku en de criticasters, het zal altijd een slecht huwelijk zijn. De goaltjesdief scoorde twee keer tegen Panama, maar dat was niet genoeg om iedereen te overtuigen van zijn kunnen. Vooral de eerste helft van Lukaku was teleurstellend en dat zorgde weer voor kritiek.

Ook voormalig Duits international Horst Hrubesch ziet iets irritants aan Lukaku en tikt hem op de vingers. “Het enige wat ik hem zou willen meegeven, is dat hij moet ophouden met jammeren en discussiëren met de ref. Hij heeft te veel klasse, hij heeft dat niet nodig.”

Wel ziet de voormalig aanvaller dat Lukaku de perfecte spits is voor de Rode Duivels. “Zijn stijl past ook bij België. Het is een speler die België moet liefhebben, een type dat een ploeg eigenlijk moét hebben. België zou dankbaar moeten zijn.”

Kritiek terecht?

Volgens Hrubesch is de kritiek op Lukaku dan ook ongegrond. “Het is toch waanzin om zo’n speler in vraag te stellen? Hoe oud is Lukaku? Die critici snappen het niet. Spelers moeten toch tijd krijgen om zich te ontwikkelen en te verbeteren? Lukaku is in zijn taken gegroeid.”

Poll: Vind jij ook dat Lukaku moet stoppen met discussiëren?

TAGS  I  Lukaku  I  Rode Duivels  I  Martinez

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024