Hazard geeft toe: “Daar heb ik enorm veel spijt van bij de Rode Duivels”

Hazard geeft toe: “Daar heb ik enorm veel spijt van bij de Rode Duivels”
Woensdag 20 juni 2018 - 21:15   I  

Eden Hazard is dé man in vorm bij de Rode Duivels. Het kwam er nog niet helemaal uit in de openingswedstrijd tegen Panama maar in de voorbereiding was de sterspeler van Chelsea onnavolgbaar. Er was een tijd dat Hazard veel kritiek kreeg bij de nationale ploeg maar het dribbelwonder heeft maar van één zaak zeer veel spijt.

Eden Hazard legt de taalproblemen bloot bij de nationale ploeg. “Als de trainer er is, dan praten we Engels omdat praktisch iedereen Engels spreekt. Maar onder elkaar spreken we vooral in het Frans. Want de Nederlandstalige spelers kunnen allemaal Frans, maar de Franstaligen kunnen geen Frans (lacht). Totaal niet, zelfs”, geeft Hazard toe tegenover Het Nieuwsblad.

En daar heeft de aanvaller enorm veel spijt van. “Dat is één van de enige dingen in mijn leven waar ik spijt van heb. Dat ik geen Nederlands spreek als speler van de nationale ploeg. Vooral als kapitein. Hoe dat komt? Ik ben op jonge leeftijd naar Frankrijk vertrokken. En ja… Fransen zijn niet zo bezig met andere talen (lacht). Ik probeer het wat te leren, maar eigenlijk heb ik er geen tijd voor (knipoogt)”, aldus Hazard.

Poll: Denk jij dat de taalbarrière een probleem is bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Hazard  I  Rode Duivels  I  WK

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024