Guardiola belde voor België-Panama naar De Bruyne speciaal om dit te zeggen

Guardiola belde voor België-Panama naar De Bruyne speciaal om dit te zeggen
Donderdag 21 juni 2018 - 11:21   I  

Kevin De Bruyne groeide tijdens de voorbije jaren uit tot één van de beste spelers bij de Rode Duivels, maar ook bij Manchester City is de middenvelder uiteraard een belangrijke schakel. Zijn trainer daar, Pep Guardiola, heeft De Bruyne héél hoog zitten. Dat is nog maar eens gebleken.

In aanloop naar de eerste WK-match van de Rode Duivels tegen Panama, nam Guardiola contact op met De Bruyne. "Voor Panama heeft hij me gebeld om me geluk te wensen. Hij zei dat ik er een goed toernooi van moet maken. (lacht) En dat ik goed voor mezelf moet zorgen", aldus De Bruyne in Het Laatste Nieuws.

"Guardiola is niet de enige"

Het is overigens goed mogelijk dat beide heren tijdens het verdere verloop van het toernooi opnieuw contact opnemen met elkaar. "Ik sluit dat niet uit. Guardiola is niet de enige van bij City met wie ik contact heb. Ook Walker en Sterling heb ik al aan de lijn gehad."

En dan niet om elkaar te plagen, met het duel tussen België en Engeland in het vooruitzicht... (lacht) "Neen, niet per se. Ik heb van hun opener tegen Tunesië ook enkel flarden gezien - een halfuurtje tijdens mijn dopingcontrole, schat ik. Ze zullen wel 'happy' geweest zijn."

Poll: Gaat De Bruyne schitteren op dit WK?

TAGS  I  De Bruyne  I  Guardiola  I  Manchester City  I  Rode Duivels  I  Panama

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024