'Rode Duivel Adnan Januzaj versiert absolute toptransfer'

'Rode Duivel Adnan Januzaj versiert absolute toptransfer'
Donderdag 21 juni 2018 - 17:20   I  

Adnan Januzaj werd dé verrassing van Roberto Martinez. De speler kwam het afgelopen seizoen terug boven water in Spanje en dat heeft de bondscoach met argusogen gevolgd. De jonge Belg barst van het talent, maar voorlopig kon hij zijn potentieel nog niet helemaal waarmaken.

Indy Boonen, nu speler van KV Oostende maar voorheen jeugdtalent van Manchester United, kent Adnan Januzaj goed. De jonge middenvelder voorspelt Januzaj een grote toekomst, want wat de Rode Duivel allemaal met een bal kan is fenomenaal.

"Kijk naar Adnan Januzaj. Hij is 23 jaar en is nu al aan zijn tweede WK bezig. Het klopt dat hij nu niet voor een absolute topclub speelt, maar dat is vooral te wijten aan pech. Ik trainde nog met Adnan, en hij is zo ongelooflijk goed. Geloof me, over enkele jaren speelt hij weer voor een wereldploeg", aldus Boonen in Het Nieuwsblad.

Straffe transfer

Als we de jonge speler van KV Oostende mogen geloven versiert Adnan Januzaj dus een absolute toptransfer. Ook Dries Mertens is onder de indruk van Januzaj. Toen hem gisteren via een Facebook Live werd gevraagd wie de mooiste doelpunten maakt op training dan moest Mertens twijfelen tussen Michy Batshuayi en Adnan Januzaj. Hopelijk zien we de flankspeler van de Rode Duivels komende seizoenen dus écht ontbolsteren.

Poll: Zien we Januzaj de komende seizoenen terug bij een topclub?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Januzaj

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024