'Charleroi opent de jacht naar dit toptalent van Anderlecht'

'Charleroi opent de jacht naar dit toptalent van Anderlecht'
Dinsdag 26 juni 2018 - 07:15   I  

In Charleroi bleef het voorlopig nog erg rustig. Mazzu wil nu wel eindelijk werk beginnen maken van zijn nieuwe kern, want ook bij de zebra's zijn de voorbereidingen nu begonnen. Charleroi legde vorig seizoen een erg mooi parcours af, maar de mindere prestaties in play-off 1 hebben toch wat wonden nagelaten.

Felice Mazzu wil dus kwaliteit aan zijn kern toevoegen en voor kwaliteit moet je in Anderlecht zijn. Dat is toch wat Charleroi denkt, want daar proberen ze nu Mike Trésor Ndayishimiye weg te halen bij paars-wit. De jonge Trésor is een groot talent, maar werd door Emilio Ferrera niet gebruikt bij de U21. Daardoor moest die meespelen met de U19. Hij tekende dan ook geen contract, zoals veel jeugdspelers onlangs wel deden.

Daardoor hoopt Charleroi hem nu weg te plukken en de kans dat het de Carolo's lukt is nog groot ook. Hij heeft namelijk dezelfde makelaar als Dodi Lukebakio en dat speelt in het voordeel van Charleroi. Daar zou hij alvast wel de nodige speelminuten kunnen krijgen. Zo dreigt Anderlecht een van haar grootste talenten kwijt te spelen. Dat schrijft La DH.

Poll: Lukt het Charleroi om Trésor binnen te halen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Charleroi  I  Ndayishimiye

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024