'Schrijvers krijgt deze rol bij Club Brugge van Ivan Leko'

'Schrijvers krijgt deze rol bij Club Brugge van Ivan Leko'
Dinsdag 26 juni 2018 - 18:00   I  

Siebe Schrijvers is misschien wel een van de meest opvallende nieuwkomers bij Club Brugge. Het toptalent van Racing Genk kon zijn status in Limburg nooit waarmaken en nu krijgt hij van Ivan Leko de kans om zijn talent te tonen in Jan Breydel.

Schrijvers begon alvast goed aan het nieuwe seizoen met enkele fraaie acties en met maar liefst 4 doelpunten in de oefenwedstrijd tegen Heist. Als Leko erin slaagt om Schrijvers te laten schitteren, dan kan Club Brugge er wel eens een echte topper bij hebben. 

Ivan Leko is alvast van plan om Schrijvers vertrouwen te geven en hem in te zetten op zijn beste positie. Volgens Sport/Voetbalmagazine zou Schrijvers de ideale doublure kunnen zijn voor Abdoulay Diaby. "Behalve een enorme gretigheid laat hij vooral een van zijn grootste kwaliteiten zien: zijn feeling voor afwerking. Tijdens de opbouw- en afwerkingsvorm donderdag was hij nog ingedeeld bij de spitsen. Maar hij is dus ook inzetbaar als middenvelder, zeker in een wedstrijd die zich volledig op de helft van de tegenstander afspeelt. Op zijn best is hij doorgaans wel als schaduwspits, als een 9,5; en het laat zich aanzien dat hij in het tweespitsensysteem van Club Brugge in de eerste plaats een alternatief is voor Diaby." Dat schrijft Sport/Voetbalmagazine.

Poll: Waar komt Schrijvers het beste tot zijn recht?

TAGS  I  Club Brugge  I  Schrijvers

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024