Degryse merkt iets op aan Denemarken-Frankrijk: "Ze hebben zich verraden"

Degryse merkt iets op aan Denemarken-Frankrijk:
Dinsdag 26 juni 2018 - 18:45   I  

Denemarken-Frankrijk was niet om aan te zien. Beide ploegen waren vanaf minuut 1 tevreden met een punt en daar speelden ze ook naar. Geen van beide ploegen liet aanvalsdrang zien en bij momenten was het zelfs schrijnend om te zien.

Marc Degryse vreest dan ook dat dit een salonremise was. "De twee ploegen gingen niet meer op zoek naar een doelpunt. Dat zag je duidelijk", zegt Marc Degryse volgens Sporza. "Het woord salonremise is onvermijdelijk. De twee ploegen hebben zichzelf verraden."

"Ze dachten niet meer aan de miljoenen kijkers. Dat is voor niemand leuk. Ze hebben de uitstap van de toeschouwers verpest. Het was een wedstrijd die ze moesten spelen en je had vanaf het begin het gevoel dat het niets zou worden."

"Er klopt iets niet"

Wesley Sonck denkt dat er in het algemeen iets niet pluis is bij Frankrijk. "Ik heb het gevoel dat er iets niet klopt bij Frankrijk. Het zit niet goed met het voetbal. Zelfs de nieuwe jongens die zich moesten bewijzen, brachten niets. Er zat geen creativiteit in het spel van de Fransen en ze straalden geen plezier uit."

 

Poll: Was dit gelijkspel afgesproken spel?

TAGS  I  Frankrijk  I  Denemarken  I  Degryse

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024