Duitse voetbalbond gaat rond tafel zitten met Löw: "Moeten dit bespreken"

Duitse voetbalbond gaat rond tafel zitten met Löw:
Donderdag 28 juni 2018 - 14:35   I  

Duitsland wordt niet opnieuw wereldkampioen. Dat staat na gisteren vast. De Duitsers verloren ook van Zuid-Korea en werden op die manier genadeloos naar huis gestuurd. Een gigantische verrassing en een enorme klap in Duitsland.

Uiteraard worden er nu vraagtekens geplaatst bij de toekomst van bondscoach Joachim Löw. De Duitser heeft prachtige momenten beleefd met de nationale ploeg, maar deze historische uitschakeling zal hem niet in dank worden afgenomen.

De Duitse voetbalbond heeft dan ook al gereageerd in het Duitse Bild. De komende dagen zal de beslissing dan ook vallen. "Ik heb gisterenavond met Löw gesproken", vertelt bondsvoorzitter Reinhard Grindel volgens Sporza. "We hebben afgesproken om de volgende dagen te bespreken hoe het verder moet en daarna een beslissing te nemen."

"Moet mijn verantwoordelijkheid nemen"

Ook de bondscoach reageerde al.  "We moeten er in alle kalmte over nadenken hoe het nu verder moet en er eerst een nacht over slapen. Uiteraard moet ik mijn verantwoordelijkheid nemen voor dit debacle. Nooit had ik durven te denken dat we er tegen Zuid-Korea uit zouden gaan."

Poll: Moet Löw de bons krijgen?

TAGS  I  Löw  I  WK  I  Duitsland

maandag 26 september 2022

zondag 25 september 2022

zaterdag 24 september 2022

vrijdag 23 september 2022