Degryse: "Zij hebben Martinez nu al bewezen dat ze klaar zijn voor de job"

Degryse:
Donderdag 28 juni 2018 - 21:30   I  

Marc Degryse zag hoe de Rode Duivels en Engeland vandaag een oefenwedstrijd speelden. Enkele jongens kregen hun kans van de bondscoach en grepen die volgens Degryse ook. Dat is goed nieuws voor het verdere verloop van het tornooi.

De analist zag dat vooral het Belgische middenveld goed speelde. Die jongens zijn dus klaar om eventueel een basisspeler te vervangen. "Als er al jongens zijn die zich in de schijnwerpers spelen, dan zijn het wel onze middenvelders. Tielemans, Fellaini en Dembélé laten zien dat het straks geen probleem hoeft te zijn als we op het middenveld één van die drie nodig hebben. Zij hebben Martínez nu al overtuigd dat ze klaar zijn voor de job." Dat vertelde Degryse aan HLN.

Ook voor Vermaelen werd het een belangrijke test en het was dan ook even wennen voor de Rode Duivel. "Thomas Vermaelen moest deze wedstrijd wel spelen om in het toernooi te komen. De eerste 20 minuten verliepen voor hem nog moeizaam, maar dat is ergens ook normaal als je sinds 13 mei aan de kant gestaan hebt."

Poll: Speelde het middenveld goed vandaag?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Degryse

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024