Anderlecht blijft in zelfde bedje ziek: "Nog maar één maand de tijd"

Anderlecht blijft in zelfde bedje ziek:
Vrijdag 29 juni 2018 - 12:35   I  

Anderlecht ziet er enkele maanden na de komst van Marc Coucke al helemaal anders uit. In tegenstelling tot wat de truitjes momenteel uitschijnen, is alles er allerminst rooskleurig. Het is nog vroeg en het seizoen moet nog écht beginnen, maar een vlotte start nam Anderlecht alvast niet.

Zo ziet Sport/Foot Magazine dat Anderlecht opnieuw offensief onmondig is. De vriendschappelijke wedstrijden tegen RWDM en Heist hebben dat probleem opnieuw aan de oppervlakte doen komen. Landry Dimata kwam de rangen dan wel vervoegen, maar dit Anderlecht heeft meer nodig dan enkel Dimata.

"Tegen de buren van Molenbeek ontbrak het Adzic en Ganvoula aan realisme. Tegen Heist was het Gerkens die de kansen de nek omwrong. Door een gebrek aan volwaardige vervangers moest Musona in de punt gaan spelen. Dat zegt eigenlijk genoeg."

"Devroe heeft nog één maand de tijd"

Er moet dan ook nog offensief geweld binnengehaald worden. "Luc Devroe heeft nog één maand de tijd om iemand te vinden die Dimata voorin wat kan ondersteunen. Teodorczyk en Thelin keren wel terug na het WK, maar zij mogen vertrekken bij een goed bod", aldus Alain Eliasy van Sport/Foot Magazine

 

Poll: Zal Anderlecht binnenkort offensief wél mondig genoeg zijn?

TAGS  I  Anderlecht  I  Devroe  I  Dimata

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024