Roberto Martinez dreigt Rode Duivels te verlaten

Roberto Martinez dreigt Rode Duivels te verlaten
Zondag 01 juli 2018 - 09:37   I   door Redactie

Vertrekt Roberto Martinez na het WK bij de Rode Duivels? Dat is zeker niet uitgesloten, want de Spaanse voetbalbond zit achter de bondscoach aan. Spanje is op zoek naar een nieuwe coach.

Technisch directeur bij de voetbalbond, Fernando Hierro, nam het over van Julen Lopetegui, die vlak voor het WK werd ontslagen omdat hij bij Real Madrid had getekend. Hierro zal na het WK echter weer een stap opzij zetten.

Bij de Spaanse bond zijn ze volgens The Sunday Mirror onder de indruk van de kwaliteiten van Martinez, die bij de Rode Duivels prima samenwerkt met supersterren als Kevin De Bruyne en Eden Hazard. Martinez verlengde vlak voor het WK zijn contract bij de Belgen. Dat deed hij vooral om rust te creëren rond het WK, zo zegt zijn belangenbehartiger Jesse De Preter.

"Hij wil tijdens het WK niet bezig zijn met aanbiedingen"

"Roberto was twee jaar geleden al in de running voor die job bij Spanje, maar hij heeft toen bewust voor België gekozen. Het lijkt me logisch dat ze, met een profiel als dat van Lopetegui voor ogen, opnieuw bij dezelfde namen zouden uitkomen, maar Roberto heeft nu ook weer bewust voor België gekozen", laat De Preter optekenen in Sport/Voetbalmagazine

"Hij zal op dit WK geen seconde met de job bij Spanje bezig zijn, want hij heeft juist bewust zijn contract met België verlengd vóór het toernooi, om hier tijdens het WK niet met dingen als aanbiedingen bezig te moeten zijn."

Poll: Denk jij dat hij op het aanbod van Spanje zal ingaan?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Martinez  I  Spanje

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024