'Zinho Gano hakt knoop door en trekt naar Racing Genk'

'Zinho Gano hakt knoop door en trekt naar Racing Genk'
Maandag 02 juli 2018 - 12:10   I   door Redactie

Een behoorlijke sensationele wending in de transfersoap rond Zinho Gano. De aanvaller trekt dan toch niet naar Standard. Speler en club waren helemaal rond, maar in extremis kwam Racing Genk nog aankloppen. De Limburgers wisten hem nu te overtuigen en kapen zo een speler weg voor de neus van de Luikenaars.

Standard en Oostende hadden een akkoord over de overgang van Gano. Er leek dus ook niets meer te kunnen gebeuren wat een transfer nog op de helling zou brengen. 

Niets is echter minder waar. KRC Genk heeft nog een hoger bod dan Standard neergelegd bij KV Oostende. Daardoor kan de voormalige aanvaller van Waasland-Beveren ook naar de Limburgers. Het zorgde nu voor de nodige twijfels bij Gano. Dat meldt Tomas Taecke, journalist van Het Laatste Nieuws, op Twitter.

UPDATE

Zinho Gano zou nu beslist hebben om toch niet naar Luik te verhuizen. Hij kiest voor een avontuur bij Racing Genk, waar hij opnieuw met Philippe Clement, zijn ex-trainer, kan samenwerken. Dat weet Tomas Taecke van Het Laatste Nieuws.

Poll: Goede keuze?

TAGS  I  Standard  I  RC Genk  I  Gano  I  KV Oostende

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024