Invallers imponeren: "Hij moet zéker in de ploeg staan tegen Brazilië"

Invallers imponeren:
Dinsdag 03 juli 2018 - 15:41   I  

De Rode Duivels kropen tegen Japan door het oog van de naald. De invallers, Marouane Fellaini en Nacer Chadli, maakten het verschil. Dé hamvraag is nu dan ook: moeten ze blijven staan voor de kwartfinale tegen Brazilië of niet?

Ludo Vandewalle, Chef Voetbal bij Het Nieuwsblad, is van mening dat Fellaini zeker en vast in het elftal moet blijven staan. “Over één van hen twijfel ik absoluut niet, en dat is Fellaini. De manier waarop hij inkwam tegen Japan…”

“Ik heb het dan nog niet zozeer over wat hij deed aan de bal, maar wel over hoe hij iedereen oppepte en zelf vooropging in de strijd. Dat was ongelofelijk voor een speler van zijn niveau. Hij heeft zeker voor een verschil gezorgd.”

Chadli deed het zeker beter dan Carrasco, maar… ”

Chadli heeft het ook goed gedaan. Hij deed het zeker beter dan Carrasco, want die was gewoon niet goed. Toch weet ik niet of Chadli dit ook kan brengen in de volgende match”, tekent Vandewalle nog wat voorbehoud aan.

“Van Fellaini ben ik zeker dat hij er zal staan. Hij was tegen Engeland al uitstekend en nu ook tegen Japan. Hij moet tegen Brazilië dan ook zeker starten. Chadli, dat moet je nog bekijken. Hij was beter dan Carrasco, dus op basis daarvan zou hij wel in de ploeg mogen staan”, besluit Vandewalle.

Poll: Moet Fellaini starten tegen Brazilië?

TAGS  I  Chadli  I  Fellaini  I  Rode Duivels  I  Brazilië

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024