WK-uitblinker Ochoa hint naar vertrek bij Standard

WK-uitblinker Ochoa hint naar vertrek bij Standard
Woensdag 04 juli 2018 - 00:01   I  

De achtste finales op een wereldkampioenschap werden andermaal het eindstation voor Mexico. Doelman Guillermo Ochoa speelde persoonlijk een sterk toernooi en deed het ook tegen Brazilië uitstekend. Dé hamvraag: blijft hij bij Standard of niet?

De voorbije weken vloeide er al heel wat inkt over de toekomst van Ochoa. Zelf hult hij zich in stilzwijgen, maar geeft hij toch al een hint. “Natuurlijk wil je altijd bij een zo groot mogelijke club spelen”, aldus Ochoa bij Het Nieuwsblad. “Maar meer wil ik er niet over zeggen. Nu wil ik vooral rusten en mijn hoofd leeg maken. Dat is belangrijk om het nieuwe seizoen voor te bereiden.”

Dat hij een goed toernooi achter de rug heeft, beseft Ochoa maar al te goed. “Ik denk dat mijn toernooi niet slecht was maar ik kan niet blij zijn omdat de ploeg altijd het belangrijkste is. Ik ben triest omdat we verder wilden geraken. Maar we gaan met het hoofd omhoog naar huis. We hebben laten zien dat we kunnen rivaliseren met de grootsten op het hoogste niveau.”

Poll: Is Ochoa goed genoeg om een stap hogerop te zetten?

TAGS  I  Ochoa  I  Standard  I  Mexico

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024