'Van alle nieuwkomers is er maar één die op niveau speelt bij Anderlecht'

'Van alle nieuwkomers is er maar één die op niveau speelt bij Anderlecht'
Woensdag 04 juli 2018 - 14:40   I  

"Ik zie zoe gere m'n duivenkot, daar te zijn is m'n grootst genot", zong Bobbejaan Schoepen. Een duiventil, dat is het de laatste weken en maanden wel geweest in Anderlecht. Bestuursleden, medewerkers, spelers, leden van de technische staf,... Het leek er soms een volksverhuizing waar zelfs de Germanen nog iets van konden leren.

Marc Coucke wilde dan ook zijn stempel drukken op dit Anderlecht en wil van paars-wit opnieuw een absolute topclub maken. Zijn weg en geen andere weg dus. Hein Vanhaezebrouck kreeg er alvast heel wat nieuwe spelers bij en moet die nu zien in te passen in zijn systeem.

In het verleden is al gebleken dat het systeem van Vanhaezebrouck niet voor iedereen weggelegd is. Het is voor de nieuwe spelers dan ook wat wennen en dat is duidelijk te merken. Vuurwerk zagen we van Anderlecht nog niet tijdens de oefenwedstrijden.

"Maar één speler kan tevreden zijn"

Volgens Sport/Foot Magazine loopt het proces voorlopig moeizaam. "Na drie wedstrijden in de voorbereiding wachten we nog steeds op acties van de nieuwkomers. Om verschillende redenen hebben Milic, Musona, Adzic, Abazaj, Dimata, Vranjes en Cobbaut hun nog niet kunnen laten gelden of hebben ze amper gespeeld. De enige die tevreden kan zijn van zijn eerste speelminuten in het nieuwe truitje is de doelman, Didillon. Dat zal Luc Devroe wel plezieren, want dat Anderlecht de piste van Matz Sels moest verlaten was toch een opdoffer."

 

Poll: Zitten er veel échte versterkingen bij de nieuwkomers?

TAGS  I  Anderlecht  I  Devroe  I  Coucke  I  Didillon

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024