Preud'homme windt zich al op bij Standard: "Heel vervelend"

Preud'homme windt zich al op bij Standard:
Donderdag 05 juli 2018 - 07:29   I  

Michel Preud'homme probeert Standard dezer dagen helemaal naar zijn hand te zetten. Woensdag speelden 'De Rouches' een oefenwedstrijd tegen het Nederlandse Sparta Rotterdam, maar die verliep niet helemaal zoals gepland.

Preud'homme wond zich vooral op over het viriele spel van de Nederlanders. "Het was niet aangenaam", aldus MPH in Het Laatste Nieuws. "Elke keer we een aanval wilden opzetten, probeerden ze die af te breken. Emmerdant, vervelend. In een competitiewedstrijd hadden ze negen gele en één rode kaart gekregen."

Goede combinaties

Van zijn eigen ploeg zag Preud'homme betere dingen: "Bij momenten zag ik toch goede combinaties", klinkt het. Al zijn er nog veel zaken voor verbetering vatbaar. "We waren dat laatste kwartier niet agressief genoeg, misten wat frisheid. Niet onlogisch, we zitten in volle voorbereiding." (grijnst)

"En niet vergeten: vorig seizoen waren de fysieke stats van de spelers tijdens de competitie niet fantastisch. Het is de bedoeling dat we hier een basis leggen voor het seizoen. Op fysiek vlak én op voetballend vlak. Ik zie steeds vaker de filosofie en de 'strategie' die we de komende maanden willen zien."

Poll: Is Standard een titelkandidaat?

TAGS  I  Preud'homme  I  Standard  I  Sparta Rotterdam

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024