Statistieken bewijzen het nu al: Rode Duivels winnen van Brazilië

Statistieken bewijzen het nu al: Rode Duivels winnen van Brazilië
Vrijdag 06 juli 2018 - 21:00   I  

De ruststand geeft de burger goede moed, maar het wordt nog 45 minuten bibberen en beven. Niemand zal het voorlopig luidop durven schreeuwen, maar de Belgen maken een goede kans om door te stoten. Brazilië zit serieus in de problemen.

Statistieken zeggen vaak niet veel, maar als ze in het voordeel zijn van onze Rode Duivels zijn ze toch aangenamer om mee te geven. Daarom zijn er twee cijfers die de burger nog meer goede moed zullen geven tijdens de tweede helft van de Rode Duivels.

Zo verloren de Rode Duivels nog maar één keer nadat ze op voorsprong kwamen op een WK"In de 23 keer dat de Rode Duivels op een WK op voorsprong zijn gekomen, zijn ze nog maar één keer verloren (15 keer gewonnen, 7 keer gelijk, de nederlaag was tegen Frankrijk op het WK 1986 in de kleine finale tegen Frankrijk)." Dat wist HLN.

Brazilië in de problemen

Cijfers in het voordeel van de Belgen, maar ook in het nadeel van de Brazilianen. De laatste keer dat Brazilië nog herstelde van een achterstand is al heel lang geleden. "Nog wat extra cijfers om de onverhoopte tussenstand te illustreren. Brazilië staat voor het eerst sinds bondscoach Tite aan de macht is met twee doelpunten achter in een wedstrijd. Bovendien is het van 1938 geleden dat Brazilië terugkwam van een achterstand tijdens een knock-outwedstrijd op een WK."

Poll: Maken de Belgen het af?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Brazilië

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024