Pogba is wijzer geworden: "Deze finale helemaal anders aanpakken"

Pogba is wijzer geworden:
Donderdag 12 juli 2018 - 13:30   I  

Paul Pogba staat met Frankrijk in de finale van het WK. Twee jaar geleden stonden de Fransen nog in de finale van het EK. Een knappe prestatie van de buren uit Frankrijk dus. Zeker met zo een jonge ploeg.

Frankrijk was toen favoriet en ook zondag zullen de meeste voetbalfans hun geld inzetten op Frankrijk. Toch liep het op het EK mis tegen Portugal en daaruit hebben de Fransen lessen getrokken. Zij hadden toen al het gevoel dat de buit binnen was. Die fout willen ze niet nog eens maken.

"Op het EK dachten we voor de finale dat het wel zou loslopen. Onze mentaliteit was niet dezelfde als vandaag. Voor ons was de overwinning tegen Duitsland eigenlijk onze finale. Tegen Portugal gingen we ervan uit, zeker gezien het parcours dat ze hadden afgelegd, dat het een gewonnen zaak was. Dat is onze fout geweest. Nu is de situatie helemaal anders. We beseffen allemaal dat we niet dezelfde vergissing mogen begaan. We moeten deze finale helemaal anders benaderen en we willen echt voor die trofee gaan." Dat vertelde Pogba volgens HLN.

Poll: Wie wordt wereldkampioen?

TAGS  I  Frankrijk  I  Pogba  I  WK

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024